Thomas Litangen | Mentorveiledning

Thomas Litangen

Thomas Litangen driver musikkselskapet Pott & Panne AS i Bodø. Selskapet står blant annet står bak konsertserien «Halv ti på torsdag», talentprogrammet Antihype og festivalen Trevarefest i Lofoten. Pott & Panne er også label/management for artister som Aleksander Kostopoulos, NOHR og Svalestup.

Thomas er utdannet mediegrafiker og har tidligere jobbet i reklame- og kommunikasjonsbyrået Big Picture. Han har også jobbet med booking og markedsføring på konsertscenen Sinus og for Stormen Konserthus. Han har i tillegg bakgrunn som trommeslager i indiepop-bandet Kråkesølv. Thomas er styremedlem i Norske Konsertarrangører.

Hvorfor vil du være veileder i MENTOR?

- Jeg er stor fan av deling av kunnskap, og vet hvor digg det er å ha noen å sparre med. Jeg vet også hvor skummelt det kan være å ta kontakt eller be om hjelp fra andre i bransjen om man er helt fersk selv. Derfor er MENTOR et helt supert opplegg. De siste to årene har jeg jobbet med et lignende prosjekt lokalt, og jeg lærer vel så mye selv av å lære bort. Med bakgrunn fra ulike deler av bransjen kan jeg bidra på flere områder, men kanskje særlig innen konseptutvikling og markedsføring for artister og arrangører.


Søk om å få møte Thomas Litangen

Skriv inn en kortfattet søknad, som sier noe om hvorfor du trenger å møte en mentor.

CAPTCHA
Dette spørsmålet er for å sjekke at du er et menneske, og forhindrer automatiske spam-påmeldinger.
Bilde-CAPTCHA

Vertikale faner