Jan Erik Haglund | Mentorveiledning

Jan Erik Haglund

Jan Erik Haglund er daglig leder i Igloo management. Han har over 20 års erfaring i musikbransjen og har jobbet som juridisk rådgiver for GramArt og rockens interesseorganisasjon, RIO, samt vært daglig leder for GramArt. 

Siden 2003 har han vært daglig leder for Unit Management (2003-2009) og Igloo management (2009-d.d), og jobbet som manager og rådgiver for en artister som Lene Marlin, Morten Abel, Briskeby,Turboneger,Marit Larsen, Rein Alexander, Silje Nergaard, Helene Bøksle, Bertine Zetlitz og Margaret Berger.

Jan Erik har spesialisert seg på business-delen av bransjen (kontrakter og pengestrømmer) og forhandler alle typer avtaler innen musikkbransjen, det være seg platekontrakter, forlagsavtaler, booking, TV, produksjon, reklame, sponsorship mm, for en rekke klienter. I tillegg bistår han utøvere og produsenter med å inndrive diverse vederlag i Europa, og gjennomgår avregninger fra plateselskaper og forleggere, på vegne av artister og produsenter.  


Hvorfor vil du være veileder i MENTOR? 

- Jeg har gjennom hele min tid i musikkbransjen sett at det har vært et stort behov for kompetansehevning i alle ledd, og startet opp kursvirksomheten i Gramart - da med fokus på avtaleverket i bransjen. Gjennom deling av kunnskap og kontakter kan den norske musikkbransjen bygge opp en kompetanse og infrastruktur som blant annet gjør at artister ikke må flagge ut for å  lykkes internasjonalt. Gjennom mentorordningen ser jeg muligheten til å bidra med min kunnskap ovenfor viktige aktører i musikkbransjen. 

Jeg ønsker å veilede innen avtaler i musikkbransjen. Tror også jeg kan bidra med kunnskap hva gjelder vederlag og pengestrømmer i bransjen. 


Lenker/referanser:

http://www.igloo.no


Søk om å få møte Jan Erik Haglund

Skriv inn en kortfattet søknad, som sier noe om hvorfor du trenger å møte en mentor.

CAPTCHA
Dette spørsmålet er for å sjekke at du er et menneske, og forhindrer automatiske spam-påmeldinger.
Bilde-CAPTCHA

Vertikale faner