Inger Bråten | Mentorveiledning

Inger Bråten

Inger Bråten driver Killer Inc as, et uavhengig selskap som leverer Pr-,management-, og prosjektledelsestjenester til artister, festivaler, events. 

Inger har kulturutdannelse fra Bø i Telemark hvor hun også startet med booking på Kroa i Bø. Hun har senere opparbeidet seg en bred erfaring fra ulike sider i musikkbransjen gjennom å jobbe for blant annet Warner/Chappell Music, NRK, EMI, Sony og Warner Music, i tillegg til events og festivaler som by:Larm, Øyafestivalen, MoldeJazz og Skral.

Med over 15 års erfaring med markedsføring, promotering, strategiplanlegging, prosjektledelse har hun jobbet med norske og internasjonale artister som Oslo Ess, Frk. Fryd, Emilie Nicolas, Enslaved, Norah Jones, Robbie Williams, Janes Addiction, Iron Maiden etc. - med andre ord: et bredt spekter av sjangre.


Hvorfor vil du være veileder i MENTOR? 

- Jeg savnet selv en slik tjeneste når jeg begynte i bransjen så det å kunne få lov til å både bidra med kunnskap og erfaring samtidig som man er så heldig å få møte nye, inspirerende hoder er det som gjør det gøy i hverdagen. Når jeg er rundt og holder foredrag og workshop, så er det like mye en vitamininnsprøyting for min egen del. Håper en mentorordning kan bidra til at alle parter utvikler seg til det beste for bransjen. 

Med en variert bakgrunn fra bransjen så er jeg god på å se hvordan de ulike feltene har innvirkning på hverandre, hvordan man kan samarbeide. Men det er utvikling av artister, planlegging av strategi, PR, markedsføring og innsalg som har vært det jeg har syslet mest med de siste årene. Så vi kan snakke om det store spørsmålet: Hvordan komme gjennom nåløyet? Hvordan kan du som artist best nå ut til publikum? Hvordan gjøre seg attraktiv for samarbeidspartnere?


Lenker/referanser:

https://www.facebook.com/KillerIncAs/

http://killerinc.no/

Søk om å få møte Inger Bråten

Skriv inn en kortfattet søknad, som sier noe om hvorfor du trenger å møte en mentor.

CAPTCHA
Dette spørsmålet er for å sjekke at du er et menneske, og forhindrer automatiske spam-påmeldinger.
Bilde-CAPTCHA

Vertikale faner