Audun Selnes | Mentorveiledning

Audun Selnes

Audun Selnes er daglig leder for musikkselskapet Pott & Panne AS i Bodø. Selskapet står blant annet står bak konsertserien «Halv ti på torsdag», talentprogrammet Antihype og festivalen Trevarefest i Lofoten. Pott & Panne er også label/management for artister som Aleksander Kostopoulos, NOHR og Svalestup.


Audun har lang fartstid fra festivaler, labeler og som konsertarrangør. Han er utdannet innenfor økonomi og markedsføring, og var med på å starte opp label/management-byrået Beyond Records.


Hvorfor vil du være veileder i MENTOR?


- Jeg har alltid vært heldig som har hatt flinke folk rundt meg som har delt rikelig av sine erfaringer. Det er noe jeg setter vanvittig pris på, og forhåpentligvis kan jeg som MENTOR bidra med noe av det samme til de som nå starter i musikkbransjen. Jeg sitter på mange gode og dårlige erfaringer, og kan bidra spesielt til de som sliter med å få folk på konsert eller stanger hodet i veggen med sine første musikkutgivelser. Jeg kan også mye om de kjedelige tingene økonomiorganisering, søknadsskriving og forretningsutvikling. 

Søk om å få møte Audun Selnes

Skriv inn en kortfattet søknad, som sier noe om hvorfor du trenger å møte en mentor.

CAPTCHA
Dette spørsmålet er for å sjekke at du er et menneske, og forhindrer automatiske spam-påmeldinger.
Bilde-CAPTCHA

Vertikale faner