Anita Halmøy Wisløff

Anita Hamløy Wisløff har jobbet som bookingagent i over ti år, og jobber i dag for Atomic Soul, som hun også er medeier i.  Hun representert artister innenfor de fleste sjangre, og i flere territorier. For tiden booker hun for Mari Boine, John Olav Nilsen & Nordsjøen, Madcon, Matoma, Donkeyboy, Silvana Imam, Fay Wildhagen, Arif, Unge Ferrari, Loveless, Matilda og Nils Bech. Boine representerer hun i hele verden, Madcon i Europa, og de fleste andre i Skandinavia. På “fritiden” er Anita med å drive en idealistisk arrangørforening som heter Kampen Konsertforening.

Anita har markert seg som en aktiv og engasjert debattant for å utjevne den skeive kjønnsbalansen i musikkbransjen.  Hvorfor vil du være veileder i MENTOR? 

- Jeg håper min erfaring kan være til nytte for andre. Har selv hatt gleden av å ha bra mentorer opp gjennom min karriere, så jeg håper å kunne ta stafettpinnen videre, til bruk for neste generasjon spirende bransjefolk. I tillegg er dette en fin måte å bygge relasjoner med nye bransjeaktører. Jeg mener mentorordninger som denne kan være spesielt nyttig for kvinner som kanskje ikke har like god tilgang på andre tradisjonelle musikkmiljøer. 


Lenker/referanser:

Søk om å få møte Anita Halmøy Wisløff

Skriv inn en kortfattet søknad, som sier noe om hvorfor du trenger å møte en mentor.

Bilde-CAPTCHA

Vertikale faner